HTML

Bakker blogja

Ez a blog azért jött létre, mert miért ne... :) Lesz majd itt mindenféle dolog. Beszámolók, vélemények, gondolatok, események,... és még majd meglátjuk mit hoz a jövő. Jó böngészgetést, olvasást kívánok!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2010.03.30. 21:44 b@kker

Szikla

Mint ahogy azt már jeleztem, elmentem sziklamászó táborba. Ezúton is köszönöm az illetékeseknek, hogy bogarat ültettek a fülembe és így velük mentem én is ebbe a táborba.

Minden jól indult. Péntek este fölvett a "kisbusz", elmentünk a megadott helyre, Várgesztesre. Budapest, autópálya, Tatabánya, Tatabányai Rugógyár Kft, Vértessomló, Várgesztes. Na meg a GPS :)

Némi gyors ismerkedés, várakozás a "táborozók"-ra. Elég gyorsan kiderült, hogy én vagyok a legfiatalabb. Ismét, itt is. Ezúton üzenem a tapasztaltabb korosztálynak, hogy Igen, '88-ban is születtek emberek...

Péntek este fejlámpával kimentünk a sziklához egy kis gyors körre, megnézni, hogy mit fogunk látni nappal, fényben.

Szombaton kimentünk, meglestük, másztunk. Lehet, hogy meglepő, de vasárnap is másztunk. Bár a vasárnap érdekesen alakult. Pampogtak nekünk biztonságról, erről-arról, a tábor előtti mélezésből is az jött le nekem, hogy nagyon fasza srácok, ügyelnek a biztonságra,stb A helyszínen derült ki, hogy nincs elég beülőjük, van náluk kb 4 sisak, bármi gebasz van elengeded a kötelet, mert a biztosító eszköz(nevén grigri) úgyis megfogja a kötelet,... Vasárnap a fejemre húztam egy sisakot, mivel hullott pár kavics fentről. Volt egy olyan pillanat, hogy elindultam a fal mellett a barátaimhoz (sisakkal a fejemen - rajtuk mindvégig volt saját sisak) majd hirtelen elkezdtek rám kiabálni, hogy Vigyázz!, merthogy hull a kavics. Én csak annyit vágtam vissza, hogy És?! Rajtam van sisak! Szóval meguntuk ezt az egészet, kaptunk egy telefonhívást, miszerint mászótársam barátnője (L.) és az ő barátnője (E.) Pesten sétáltak majd egy faszi elgázolta őket rózsaszínen áthajtva és E.-nek eltört a karja és ha L. nem megy be melőba, akkor kivágják. Szóval összeszedtük amint volt és elindultunk Várgesztesről. Végül Bajóton kötöttünk ki. Ott másztunk tovább. Szép fal, szép környék. Ameddig a szem ellét gyönyörű a táj - dombok, erdők, szántó földek, Pilis, Esztergom, Párkány... nem lehet leírni a látványt, hogy mennyire szép, szemet gyönyörködtető, felüdülés szemnek, testnek és léleknek egyaránt.

A szikla jóóó, a sziklát most már szeretjük. De nagyon. Köszönöm Nektek, kik ebbe belevittetek, belerántottatok.

1 komment

Címkék: élmény


A bejegyzés trackback címe:

https://bakker.blog.hu/api/trackback/id/tr301882465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GörbeTükrűLány 2010.03.31. 16:23:19

You know we love you so...:P
Örülök, hogy tetszett. Én már a szombat miatt vagyok újfent besózva...Bajót rulez, akárhogy is nézzük, na.
süti beállítások módosítása