HTML

Bakker blogja

Ez a blog azért jött létre, mert miért ne... :) Lesz majd itt mindenféle dolog. Beszámolók, vélemények, gondolatok, események,... és még majd meglátjuk mit hoz a jövő. Jó böngészgetést, olvasást kívánok!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2010.04.11. 20:00 b@kker

Tesó Tábor - utó...

Szóval Tesó Tábor. Már utána vagyok. Sajnos.

Ahogy azt már elmondták még az ősszel Családi Táborban, rövid de intenzív történetről van szó. Ez pontosan így is volt. Sajnos rövid volt a tábor, de intenzív. Maradtam volna még egy picit. Mondjuk még 1x ennyit. :) hatalmas pörgés volt, de ezt a pörgést szeretem. Programot tartunk, szórakoztatjuk a gyerekeket, keményen be kell tartani az időket, mivel cukrot kell mérni, ebéd  után elvállalunk egy csomó feladatot, állomást, szerepet és este beültüzünk, más szerepben játszunk, így pörgünk, folyton pakolászunk jobbra-balra, majd rendet rakunk és megjelenünk az esti bezsélgetéseken. Valamikor fél11-11 között végetér a "kötelező" program és lehet pihenn, szórakozni a barátokkal, ismerkedni az új arcokkal. Ez nem csak a Tesó Tábor, ez a BÁTOR TÁBOR. Ez a játszó cimbik egy napja és így néz ki minden napjuk :) Lehet, hogy páran bolondnak néznek, hogy az ember szabadnapot vesz ki a munkahelyén, hogy pihenjen egy picit, erre elmegy és a fent írtak alapján pörög. Az van, hogy engem ez nem fáraszt. Én ezt szeretem csinálni és akarom is csinálni. Még sokáig.

A Bátor Tábor az a hely, "Ahol minidg süt a nap". Ez most az egyik programot leszámítva nem így volt. Csak úgy zuhogott. De a hinta üzemelt. 1000-rel. A "buszmegállóban", az eresz alatt várakozó gyerekek pedig D-val szórakoztak. Ezúton is köszi D. a segítséget.

A másik gyönyörű pillanat meg az, amikor Sz. úgy jön ki a pályára, hogy ő ki sem akart jönni, aztán pedig hintázik szinte koppról (a kopp az 9m, na ő felment min 7-re) és falat mászik a csúcsig (10m).

Ezek után pedig az ember hazajön, vissza a nagy poros, koszos városba, próbál aludni, pihenni és minden kezdődik elölről. Szürke emberek, szürke hétköznapok, munka, hajsza,...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bakker.blog.hu/api/trackback/id/tr401922347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása