HTML

Bakker blogja

Ez a blog azért jött létre, mert miért ne... :) Lesz majd itt mindenféle dolog. Beszámolók, vélemények, gondolatok, események,... és még majd meglátjuk mit hoz a jövő. Jó böngészgetést, olvasást kívánok!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

2010.04.25. 21:46 b@kker

Critical Mass, Maszóboridalom, 100 csoda

Röviden ez a 3 dolog jellemzi az elmúlt hétvégémet.

Minden egy szerda esti, "tökömtele"-s, szinte agyvérzős, idegileg kikészült agyból kipattant mondanivalóval kezdődött, amit kiraktam FB üzenőfalamra. "MOST SZOMBATON valaki csatlakozni, ötletet adni... liget, hegyek, dumcsi, séta, vízipipa, pihi, relax, fotó... várom az ötleteket és a csatlakozókat... PIHENNI, KIKAPCSOLÓDNI AKAROK és JÓL ÉREZNI MAGAM!!!" Ez az üzenet megmozgatott pár embert. Jött egy ötlet, hogy menjünk a Critical Mass-ra. Ez ellen csak 2 ellenvetésem volt.

- Ad 1: nincs bringám

- Ad 2: nincs kedvem tömeghez, nyüzsihez

Igen, tudom, nem kéne hisztiznem, hisz jönnek az ötletek, meg minden, miért akarok ennyire válogatni. Nu, de végül megoldódott a bringa téma és kedvem is lett hozzá. Szóval szombaton fél3-kor összejött a csapat a Deákon. Régi, jól ismert, kevésbé ismert és új arcok. Hála a félig túlélő felszerélsemnek, ami a hátizsákomban volt, sikerült leszerelni az újonnan vásárolt (ha jól melékszem dínós) csengőt a papírról, amire kábal gyorsösszehúzóval (cable tie) volt rögzítve. Majd ezt a csengőt csavar, csavarhúzó hiányában sikerült egy cipőfűzővel (amivel amúgy a mászáshoz használt ziazsákomat szoktam magamra kötni) felfogatni a kormányra. Egy kis szorító nyolcas, egy kis csomó és úgy ott maradt a kormányon a csengő, mintha csak oda lenne forrasztva. :) Büszke is vagyok magamra.

Szóval a Deákról átmentünk a Roosevelt térre, besorakoztunk és tekertünk egyet. Néha megálltam, hogy fotózzak, az újonnan, pár napja vásárolt kis félig profi gépemmel. Végülis beértünk a "célba", ami a Városliget volt. Arcok a Bátor Táborból, napozás, tánc, szórakozás, pólóvásárlás, fotó-fotó ezerrel. Végül olyan 6 óra magasságában bringa fejfölé emelés.

A fotók megtekinthetők itt: http://picasaweb.google.sk/beszedesbalazs/CM2010#

Kb fél7 körül elindultunk hazafelé. Szétszéledt a bagázs. A ligetből kb 50 percig tartott az út, mire elértem a Mászóbirodalomba. Mentem még falat mászni. Nem kellett sokat várnom, és megjött a Mászótársam a párjával. Este 10-ig másztunk, pörögtünk.

Vasárnap jött a 100 csoda kiállítás. Vannak érdekes magyar találmányok. Az egyik kedvencem a Smaragd. Ez egy zöld, magyar, édeskés sör.

A másik nagy kedvenc pedig a www.solo-duo.hu napelemes, magyar fejlesztésű autó.

Szólj hozzá!

Címkék: beszámoló élmény


A bejegyzés trackback címe:

https://bakker.blog.hu/api/trackback/id/tr871951209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása