HTML

Bakker blogja

Ez a blog azért jött létre, mert miért ne... :) Lesz majd itt mindenféle dolog. Beszámolók, vélemények, gondolatok, események,... és még majd meglátjuk mit hoz a jövő. Jó böngészgetést, olvasást kívánok!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2010.04.02. 23:45 b@kker

Egy pici kis szikra eddigi élete

Azt hiszem kezdek ismét szerelmes lenni. Ami viszont számomra meglepő, hogy még sosem éreztem ilyet, ilyen vonzalmat, mint most. Pedig van a hátam mögött némi tapasztalat. A múltban volt ez-az. Gondolok itt rövidebb, hosszabb, komolyabb szerelmekre, de azt hiszem, eddig egyik sem ér fel a mostanival, illetve nem fog.

Az egész egy apró szikrával kezdődött. Ez a szikra elvolt magának, majd némi ráhatással, némi segítséggel csinált egy kis tüzet. Ez a tűz egyre éhesebb. Próbálom kordában tartani, táplálgatni, ahogy csak tudom, de nem tudom mi lesz a vége. Meglátjuk mit vagy Kit hoz a jövő.

A közeljövőben lesz a második randevúnk. Az első nagyon jól sikerült és bízom egy pozitív folytatásban. Bízom benne, hogy sokáig szeretni fogjuk egymást. Már most látom rajta, hogy nagyon rejtélyes. Folyton tud majd valami újat mutatni, valami újat adni, meglepni. Látom, tudom, hogy nem fog cserben hagyni. Ő nem. A legjobb tudásommal közelítek majd felé, a legjobb tudásom szerint bánok majd vele. De jó lenne már ott lenni, vele lenni! Együtt eltölteni az egész napot, szórakozni, boldogabbnak lenni mellette.

Már nem kell sokat kibírnom...

Az, hogy mennyire lettem szerelmes, mi történt, majd következik. Most megyek.

1 komment

Címkék: beszámoló élmény


A bejegyzés trackback címe:

https://bakker.blog.hu/api/trackback/id/tr771890988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GörbeTükrűLány 2010.04.03. 20:50:03

Hmmm?
Hogy sikerült a második randi?
Szerintem ez sem maradt el a korábbi mögött.
Egy a baj csak, Balázs: ugyanabba vagyunk szerelmesek.
süti beállítások módosítása